Makaronid seentega
Kogus: neljale
Koostisosad
400 g Spiraalmakaronid
300 g Värsked seened (šampinjonid, austerservikud või kupatamist mittevajavad metsaseened)
Või praadimiseks
Seenejahu maitse järgi
2 dl Kohvi- või vahukoor
Sool
Must pipar
Hakitud värske petersell
Parmesan või muu kõvem juust
Valmistamine
1. Keeda makaronid rohkes soolaga maitsestatud vees al dente.
2. Puhasta seened, lõika vajadusel viiludeks. Kuumuta pannil või, lisa seened ja prae kergelt kuldseks. Lisa rõõsk koor ning maitseks soovi korral seenepulbrit. Kuumuta 5 minutit, kuni kaste veidi pakseneb.
3. Lisa hakitud petersell ja veidi riivitud parmesani.
HEA TEADA!
Kastmele võib lisada kas ise kuivatatud seentest tehtud jahu või kasutada poes müüdavat puraviku- ja kukeseenejahu. Fusilli asemel võid kasutada meelepäraseid vigurmakarone.
Kommentaarid (0)