Kalatoitude retseptid

Makaronid tuunikalaga 

Pille Petersoo, 18. september 2017, 03:02
Makaronid tuunikalaga Hele-Mai Alamaa
Selle roa valmistamisel eelistab Katie spagette või linguine’t kasutada. Tuunikala lisa kastmele alles kuumutamise lõpus, siis jääb see mahlakas ja mõnus.

Kogus: neljale

Koostisosad
2 tk Punane sibul
Õli praadimiseks
500 g Purustatud tomatid või tomatipüree
2 tk Tuunikalakonserv
Kapparid soolvees maitse järgi
Sool
Must pipar
400 g Spagetid või linguine'd

Valmistamine
1. Keeda spagetid rohkes soolaga maitsestatud vees al dente.
2. Koori sibulad, lõika pikuti pooleks ja seejärel õhukesteks viiludeks.
3. Kuumuta pannil õli, lisa sibul ja prae segades tasasel tulel 5 minutit. Lisa tomatid, maitsesta soola-pipraga ja kuumuta 5 minutit. Sega juurde nõrutatud kapparid ning nõrutatud tuunikala. Kuumuta läbi, sega nõrutatud spagettidega ja serveeri.
HEA TEADA!
Siin sobib kasutada nii veega kui ka õliga tuunikalakonservi. Eelista tükkidega konservi – purustatud tuunikala jääb kastmes väga pudine. Kapparid annavad roale väga mõnusa pikantse maitse, aga lastele paku neid esimesel korral pigem mõõdukalt. Spagettide asemel sobivad muidugi ka kõik muud vigurmakaronid.

PÄEVATOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee