Krõbedas kaeraklii-parmesanipaneeringus kanafileed
Kogus: neljale
Valmistusaeg: kuni 20 min
Koostisosad
2 tk Suur kanafilee
1 tk Lahtiklopitud muna
2 dl Veski Mati Kaerakliid
50 g Riivitud parmesan
Sool
Must pipar
Praadimiseks või
Valmistamine
1. Poolita kanafileed horisontaalselt nii, et saad neli õhukest viilu. Maitsesta fileed soola ja pipraga. Sega omavahel kaera- või nisukliid, riivitud juust ning veidi soola ja pipart. Kasta fileed lahtiklopitud muna sisse ja suru siis klii juustupurusse. Suru nii palju paneeringut kanale külge, kui vähegi jääb.
2. Kuumuta pannil õli või õli ja või segu keskmisele kuumusele ja prae paneeritud kanafileesid mõlemalt poolt paar minutit, kuni paneering on kuldne ja krõbe ning filee keskelt läbi küpsenud. Serveeri kuumalt koos meelepärase kastmega ja paku juurde salatit või köögivilju.
Kommentaarid (0)