Linnuliha retseptid

Krõbedas kaeraklii-parmesanipaneeringus kanafileed 

Tuuli Mathisen, 28. august 2017, 03:41
Krõbedas kaeraklii-parmesanipaneeringus kanafileedFoto: Tuuli Mathisen
Krõbeda kooriku ja mahlase sisuga kanafilee ei jäta kedagi külmaks. Kasuta riivsaia asemel paneerimise asemel kliisid ja parmesani. Lisaks mõnusale maitsele on see ka tavapärasest oluliselt tervislikum paneering.

Kogus: neljale
Valmistusaeg: kuni 20 min

Koostisosad
2 tk Suur kanafilee
1 tk Lahtiklopitud muna
2 dl Veski Mati Kaerakliid
50 g Riivitud parmesan
Sool
Must pipar
Praadimiseks või

Valmistamine
1. Poolita kanafileed horisontaalselt nii, et saad neli õhukest viilu. Maitsesta fileed soola ja pipraga. Sega omavahel kaera- või nisukliid, riivitud juust ning veidi soola ja pipart. Kasta fileed lahtiklopitud muna sisse ja suru siis klii juustupurusse. Suru nii palju paneeringut kanale külge, kui vähegi jääb.
2. Kuumuta pannil õli või õli ja või segu keskmisele kuumusele ja prae paneeritud kanafileesid mõlemalt poolt paar minutit, kuni paneering on kuldne ja krõbe ning filee keskelt läbi küpsenud. Serveeri kuumalt koos meelepärase kastmega ja paku juurde salatit või köögivilju.

TOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee