Kiudainerikkad toidud

Maasika-gazpacho 

Raili Mikk, 14. august 2017, 05:40
Maasika-gazpacho Jaan Heinmaa

Koostisosad
500 g Maasikad
130 ml Kuiv punane vein
1 tk Värskelt pressitud laimi mahl
Suhkur
Must pipar
3 tk Basiilikuleht
1 tilk Tabasco
1 tk Rosmariinioksa tipp
2 tk Tüümianioksa lehed

Valmistamine
Mõõda ja kaalu kõik ained nõusse ning püreesta saumikseriga ühtlaseks. Lase külmikus segul veidi maitsestuda ja serveeri kas koos õhukese laimilõiguga väikese aperitiivse eelroana või hoopis vanilli- või sidrunijäätisega.

PÄEVATOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee