Kogus: neljale
Valmistusaeg: 20-40 min
10 minutit + 15‒20 minutit grillimiseks
Koostisosad
2 tk Kanafilee
2 tk Kõvaks keedetud muna
2 tk Avokaado
4 spl Konservmais
12 tk Kirsstomat
8 tk Redis
0.5 tk Pikk kurk
4 peotäit Krõmpsuvad salatilehed
100 g Fetajuust
Murulauk
Must pipar
1 spl Värske hakitud pune
8 viilu Toorsuitsupeekon
KASTE
2 spl Punase veini äädikas
1 tl Mahedamaitseline sinep
1 tl Mesi
0.75 dl Oliiviõli
Sool
Must pipar
Valmistamine
1. Maitsesta kanafileed musta pipra ja hakitud ürtidega ning mässi peekoniviiludesse.
2. Grilli peekonisse mähitud fileesid madalamal kuumusel umbes 10 minutit või pruunista pannil, keerates fileesid vahepeal ringi. Siis kata grill kaanega ja küpseta veel 5‒10 minutit, kuni liha on seest küps. Ahjus valmistades küpseta fileesid sama kaua 180 kraadi juures. Lase kanafileedel pärast küpsemist 5 minutit puhata.
3. Vala salatikastme koostisained väiksemasse keeratava kaanega purki ja loksuta kaste valmis.
4. Haki munad, viiluta kurk, avokaadod ja redised ning poolita kirsstomatid.
5. Rebi salatilehed kaussidesse ning jaga peale muna ja köögiviljad. Lisa viilutatud kanafileed ja kaste. Viimasena murenda peale feta ja lisa hakitud murulauku.
Kommentaarid (0)