Kalatoitude retseptid

Valge kala parmesanipaneeringus 

Laura Strandberg, 21. august 2017, 04:20
Valge kala parmesanipaneeringusFoto: Laura Strandberg
Krõbedad ja mahedamaitselised kalapalad on laste lemmikud. Prae neid kuumal pannil lühikest aega. Nii jäävad kalad mõnusalt mahlased.

Kogus: neljale
Valmistusaeg: 20-40 min

Koostisosad
2 tk Küüslauguküüs
1 punt Petersell
1.5 dl Riivitud parmesan
1.5 dl Riivsai
1 tk Suur valge kala filee (või 4 väikest)
40 ml Oliiviõli
Sool
Must pipar
4 spl Sinep
Oliiviõli praadimiseks

Valmistamine
1. Pane ahi 170 kraadi juurde soojenema.
2. Haki peenelt küüslauk ja petersell. Pane need kaussi ja sega kokku riivitud parmesani ja riivsaiaga.
3. Hõõru kalafileed sisse soola, pipra, õli ja sinepiga.
4. Kasta kala paneeringusse ja küpseta kuumal pannil üks minut mõlemalt poolt, kuni kala on kuldpruun.
5. Tõsta kalafileed küpsetuspaberiga kaetud ahjuplaadile ja küpseta neid 170kraadises ahjus viis minutit.
HEA TEADA!
Võid kala pannil ka lõpuni praadida. Sel juhul pruunista fileesid keskmisest pisut kõrgemal kuumusel umbeskaks minutit mõlemalt poolt.

TOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee