Valge kala parmesanipaneeringus
Kogus: neljale
Valmistusaeg: 20-40 min
Koostisosad
2 tk Küüslauguküüs
1 punt Petersell
1.5 dl Riivitud parmesan
1.5 dl Riivsai
1 tk Suur valge kala filee (või 4 väikest)
40 ml Oliiviõli
Sool
Must pipar
4 spl Sinep
Oliiviõli praadimiseks
Valmistamine
1. Pane ahi 170 kraadi juurde soojenema.
2. Haki peenelt küüslauk ja petersell. Pane need kaussi ja sega kokku riivitud parmesani ja riivsaiaga.
3. Hõõru kalafileed sisse soola, pipra, õli ja sinepiga.
4. Kasta kala paneeringusse ja küpseta kuumal pannil üks minut mõlemalt poolt, kuni kala on kuldpruun.
5. Tõsta kalafileed küpsetuspaberiga kaetud ahjuplaadile ja küpseta neid 170kraadises ahjus viis minutit.
HEA TEADA!
Võid kala pannil ka lõpuni praadida. Sel juhul pruunista fileesid keskmisest pisut kõrgemal kuumusel umbeskaks minutit mõlemalt poolt.
Kommentaarid (0)