Taimetoidu retseptid

Tomatine omlett 

Kristina Efert, 14. august 2017, 04:10
Tomatine omlett Kristina Efert

Kogus: kahele
Valmistusaeg: kuni 20 min

Koostisosad
500 g Tomatid
2 tk Sibul
4 tk Küüslauguküüs
1 tk Roheline tšillipipar
4 tk Muna
1 spl Kodune tomatipasta
1 näpuotsatäis Jahvatatud vürtsköömned
Suhkur
Sool
Värske koriander, hakitud
Oliiviõli

Valmistamine
1. Lõika tomatid pooleks ja kuumuta tomatipoolikuid pannil oliiviõli sees, nii et need saaksid igast küljest pruunistatud. Seejärel tõsta tomatid jahtuma.
2. Samal ajal kuumuta oliiviõlis teisel pannil terved sibulad, küüslauguküüned ja tšillikaun ning jahuta need. Lõika tomatid tükkideks ja vurista köögikombainis püreeks. Eemalda tšillikaunalt seemned, haki tšilli, küüslauk ja sibul peeneks ning lisa tomatipüreele. Maitsesta segu jahvatatud vürtsköömnete ja soolaga. Kui vaja, lisa maitsete tasakaalustamiseks veidi suhkrut.
3. Seejärel löö munad lahti, kuumuta pannil õli ja küpseta kaks omletti. Lõika küpsetatud omletid ribadeks. Sega tomatikaste omletiribadega, puista peale koriandrit ja serveeri.

PÄEVATOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee