Kiudainerikkad toidud

Meloni ja fetajuustu salat mündi ja roseepipraga 

Toidutare, 17. juuli 2017, 08:47
Roseepipra aromaatne magus maitse sobib suurepäraselt juustu ja puuviljadega.

Kogus: neljale

Koostisosad
2 dl Kinoa
500 g Lillkapsas, õisikuteks tükeldatud
4 sl Oliiviõli
0.5 sl Santa Maria sool
1 tk Väike Cantaloupe-melon, 2 cm kuubikuteks tükeldatud
2 tl Kuivatatud münt
70 g Beebispinat
2 tk Avokaado, viilutatud
1 tk Väike punane sibul, õhukeseks viilutatud
300 g Feta, 2 cm kuubikuteks tükeldatud
2 tl Santa Maria roseepipar, purustatud

Valmistamine
1. Eelkuumuta ahi 200 °C-ni. Keeda kinoa pakil oleva juhendi järgi.
2. Lisa lillkapsa õisikud ahjuvormi, piserda 2 sl oliiviõliga ja raputa üle ½ spl soolaga. Küpseta ahjus u 20 minutit.
3. Sega suurel taldrikul omavahel köögiviljad ja melon. Lisa lillkapsas ja kinoa,  puista peale fetajuust ning piserda 2 sl oliiviõliga. Kaunista mündi ja purustatud roseepipraga.