Kalatoitude retseptid
17. juuli 2017, 08:38

Kalagratään kreemja valge pipra ja vokitud köögiviljadega

Kala ja valge pipar on parimad sõbrad!

Kogus: neljale

Koostisosad
4 fileed Tursk, portsjoniteks lõigatud
2 tl Santa Maria sool
2 näpuotsatäit Santa Maria valge pipar
4 dl Santa Maria kreemjas kookospiim
2 tk Laim, riivitud koor
1 tl Tsillipastat (Sambal oelek)
VOKITUD KÖÖGIVILJAD
2 sl Rapsiõli
300 g Pak choi ehk Hiina lehtkpasas, tükkideks rebitud
250 g Brokoli, väikesteks õisikuteks lõigatud
2 vart Roheline sibul, viilutatud
2 näpuotsatäit Santa Maria sool
1 näpuotsatäis Santa Maria valge pipar
SERVEERIMISEKS
4 portsjonit Riis
2 tk Laim, poolitatud

Valmistamine
1. Eelkuumuta ahi 175 °C-ni, maitsesta kala soola ja pipraga.
2. Vispelda kooskospiim, laimikoor ja tšillikaste küpsetuspannil, pane kala kookospiima ja küpseta ahjus u 20 minutit.
3. Keeda riis.
4. Kuumuta sügaval pannil õli  ja prae köögiviljad kergelt läbi- u 2 minutit. Maitsesta soola ja pipraga.
5. Serveeri kala vokitud köögiviljade, riisi ja laimiga.