Kiudainerikkad toidud

Hernesupp keedumuna ja saiakuubikutega 

Toidutare, 17. juuli 2017, 08:14
 
Mõnus koorene ja ergas hernesupp keedumuna ja saiakuubikutega, kus küpsust ja tulisust lisab jahvatatud must pipar.

Kogus: neljale

Koostisosad
1 tk Sibul, hakitud
2 tk Küüslauk, purustatud
2 sl Rapsiõli
600 g Rohelised herned, külmutatud
7 dl Vesi
2 tk Köögivilja puljongikuubik
2 dl Hapukoor
0.5 tl Santa Maria jahvatatud must pipar
1.5 tl Santa Maria sool
SERVEERIMISEKS
4 tk Muna, keedetud
2 viilu Sai, kuubikuteks tükeldatud
2 sl Või

Valmistamine
1. Kuumuta pannil õli, prae sibul ja küüslauk.
2. Lisa herned, vesi ja puljongikuubikud. Keeda tasasel tulel 3 minutit. Vala saadud segu blenderisse ja püreesta kõik ühtlaseks.
3. Lisa hapukoor ja sega hästi läbi. Maitsesta soola ja musta pipraga.
4. Sulata pannil või ja prae saiakuubikuid, kuni need on kaunilt kuldkollased.
5. Serveeri suppi keedumuna ja saiakuubikutega. Garneeri paari hernega.

PÄEVATOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee