Lihatoidu retseptid

Lihapallid tomati ja rohelise pipra kastmes 

Toidutare, 17. juuli 2017, 08:05
 
Mahlased lihapallid, kus tomatikastmele annab mõnusat puidust ja maiset maitset roheline pipar.

Kogus: neljale

Koostisosad
LIHAPALLID
500 g Hakkliha
1 dl Piim
2 sl Riivsai
1 tk Sibul, peeneks hakitud
1 tk Muna
0.5 tl Santa Maria jahvatatud must pipar
1.5 tl Santa Maria sool
TOMATIKASTE
2 sl Oliiviõli
2 küünt Küüslauk, purustatud
2 tl Santa Maria roheline terapipar
400 g Purustatud tomatid
2 dl Vesi
1 tk Veiseliha puljongikuubik

Valmistamine
1. Sega kausis piim ja riivsai ning jäta 3 minutiks seisma. Sega hakkliha, sibul, muna ja must pipar ning vormi u 12 kopsakat lihapalli.
2. Kuumuta oliiviõli pannil, lisa purustatud küüslauk ja purustatud roheline pipar. Kuumuta keskmisel kuumusel u 1 minut.
3. Lisa purustatud tomatid, vesi ja puljongikuubik. Seejärel lisa lihapallid kastmele ja kuumuta kaane all u 15 minutit. Enne serveerimist puista peale hakitud petersell.

PÄEVATOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee