Sidrunipasta küüslaugu, seente ja tüümianiga
Kogus: neljale
Valmistusaeg: kuni 20 min
Koostisosad
400 g Veski Mati Spelta täisterapasta spagetid
250 g Šampinjonid
80 ml Oliiviõli
2 tk Hakitud küüslauguküüs
1 tk Värskelt pressitud sidruni mahl
0.5 tk Värskelt riivitud sidruni koor
Hakitud värske tüümian
70 g Riivitud parmesan
Sool
Must pipar
Valmistamine
1. Lõika seened õhukesteks viiludeks. Tõsta kaussi ja lisa õli, küüslauk, sidrunimahl ja -koor, hakitud tüümian ning sool ja pipar.
2. Keeda pasta vastavalt pakendil olevale õpetusele. Kurna. Jäta veidi pastakeeduvett alles, sellega saad reguleerida pastat, kui see liiga kuivaks tõmbab. Kalla kuumale pastale seene-sidrunisegu ja sega läbi.
3. Tõsta taldrikule, lisa riivitud parmesani ja täiendavalt tüümiani, maitsesta soola ja pipraga ning serveeri kohe.
Kommentaarid (0)