Kiudainerikkad toidud

Mustika-mozzarellasalat pestoga 

Britt Paju, 31. juuli 2017, 04:53
Mustika-mozzarellasalat pestoga Britt Paju

Kogus: kolmele
Valmistusaeg: kuni 20 min

Koostisosad
300 g Mozzarella
300 g Mustikad
2 peotäit Salatiroheline (mangold, lehtsalat vms)
Basiilikulehed
1 spl Palsamiäädikas
Meresool
Must pipar
PESTO
1 peotäis Basiilikulehed
1 tk Küüslauguküüs
1 dl Külmpress-oliiviõli
Värskelt pressitud sidruni mahl
2 spl Kergelt röstitud mandlilaastud
Meresool
Must pipar

Valmistamine
1. Pesto valmistamiseks surista kann- või saumikseriga peeneks basiilikulehed koos poole õlikoguse, sidrunimahla ja hakitud küüslauguga. Lisa ülejäänud koostisained ja surista ühtlaseks. Maitsesta.
2. Jaga taldrikutele salatiroheline, lisa mozzarellaviilud ja mustikad ning supilusika jagu pestot. Puista peale mõned basiilikulehed, nirista sekka palsamiäädikas ja maitsesta soola-pipraga.
HEA TEADA!
Seda salatit võid valmistada ka suure kausitäie – sel juhul rebi mozzarella lihtsalt suupärasteks tükkideks ja sega kõik koostisained kokku.

PÄEVATOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee