Teravamaitselised kikerherned lillkapsa-hernepüreega
Koostisosad
400 g Kikerherned
1 tl Oliiviõli
0.5 tl Tšillihelbed
0.5 tl Jahvatatud koriander
0.5 tl Jahvatatud kurkum
Sool
Must pipar
PUDER
1 tk Suur lillkapsas
1.5 dl Rohelised herned
1 dl Hakitud till
2 spl Kookospiim või -koor
0.5 tl Sidrunimahl
Sool
Must pipar
Valmistamine
KIKERHERNED
Nõruta kikerherned ning sega maitseainete ja õliga. Laota kikerherned küpsetuspaberiga kaetud ahjuplaadile ja rösti 180-kraadises ahjus 20–25 minutit. Sega vahepeal.
PUDER
1. Auruta või keeda lillkapsas väheses vees, jäta see kergelt krõmpsuvaks.
2. Purusta rohelised herned koos tilliga blenderis. Lisa lillkapsas, kookospiim ja sidrunimahl ning blenderda. Maitsesta soola ja pipraga.
3. Serveeri vürtsiseid kikerherneid lillkapsa-hernepudrul. Kaunista värske tilliga.
Kommentaarid (0)