Kogus: neljale
Valmistusaeg: kuni 20 min
15 minutit + 30 minutit maitsestumiseks
Koostisosad
700 g Lõhe 4 tükiks lõigatud ja nahk eemaldatud
1 tl Suhkur
Õli praadimiseks
0.5 dl Seesamiseemned
1 dl Vesi
3 cm jupp Ingver
2 spl Sojakaste, gluteenivaba
Valmistamine
1. Koori ja riivi ingver ning sega kokku sojakastme ja suhkruga.
2. Pane kalatükid kilekotti, vala peale ingveri-sojakaste ning mudi kalatükid läbi koti kastmega kokku. Lase 30 minutit külmkapis maitsestuda.
3. Vala kuumale pannile veidi õli. Tõsta kalatükid pannile ja prae 2 minutit. Keera siis tükid ringi, puista peale seesamiseemned ja prae veel 2 minutit.
4. Nüüd lisa pannile ka maitseleem ja vesi ning lase veel paar minutit küpseda. Serveeri heamaitselise riisi ja vürtsika porgandisalatiga.
Kommentaarid (0)