Toortatrapuder maasikatoormoosigaFoto: Jaan Heinmaa
Kiudainerikkad toidud
17. juuli 2017, 03:31

Toortatrapuder maasikatoormoosiga

Suvehommikul saab maitsva ja tervisliku pudru valmis ka ilma keetmata. Siiski tuleb seda ette planeerida ja toortatratangud õhtul vette likku panna. Tatar on tangude kuninganna, sisaldab rohkelt B-rühma vitamiine ja rauda.

Kogus: kahele

Koostisosad
1.5 dl Toortatar
1 tk Banaan
1 tk Pirn
3 tk Dattel
1 tl Kookosõli
1 tl Vanillsuhkur

Valmistamine
1. Pane sõelal loputatud tatratangud ööseks vette likku, kalla vett vaid 1 cm rohkem sellest, et tangud oleksid kaetud.
2. Toorpudru valmistamiseks läheb tatar koos leotusveega blenderisse või köögikombaini, lisa ka muud ained ja sega ühtlaseks. Serveeri kausikestes koos toormoosi ja maasikatega.