Kiudainerikkad toidud

Toortatrapuder maasikatoormoosiga 

Lia Virkus, 17. juuli 2017, 03:31
Toortatrapuder maasikatoormoosiga Jaan Heinmaa
Suvehommikul saab maitsva ja tervisliku pudru valmis ka ilma keetmata. Siiski tuleb seda ette planeerida ja toortatratangud õhtul vette likku panna. Tatar on tangude kuninganna, sisaldab rohkelt B-rühma vitamiine ja rauda.

Kogus: kahele

Koostisosad
1.5 dl Toortatar
1 tk Banaan
1 tk Pirn
3 tk Dattel
1 tl Kookosõli
1 tl Vanillsuhkur

Valmistamine
1. Pane sõelal loputatud tatratangud ööseks vette likku, kalla vett vaid 1 cm rohkem sellest, et tangud oleksid kaetud.
2. Toorpudru valmistamiseks läheb tatar koos leotusveega blenderisse või köögikombaini, lisa ka muud ained ja sega ühtlaseks. Serveeri kausikestes koos toormoosi ja maasikatega.

PÄEVATOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee