Toortatrapuder maasikatoormoosigaFoto: Jaan Heinmaa
17. juuli 2017, 03:31
Toortatrapuder maasikatoormoosiga
Suvehommikul saab maitsva ja tervisliku pudru valmis ka ilma keetmata. Siiski tuleb seda ette planeerida ja toortatratangud õhtul vette likku panna. Tatar on tangude kuninganna, sisaldab rohkelt B-rühma vitamiine ja rauda.
Kogus: kahele
Koostisosad
1.5 dl Toortatar
1 tk Banaan
1 tk Pirn
3 tk Dattel
1 tl Kookosõli
1 tl Vanillsuhkur
Valmistamine
1. Pane sõelal loputatud tatratangud ööseks vette likku, kalla vett vaid 1 cm rohkem sellest, et tangud oleksid kaetud.
2. Toorpudru valmistamiseks läheb tatar koos leotusveega blenderisse või köögikombaini, lisa ka muud ained ja sega ühtlaseks. Serveeri kausikestes koos toormoosi ja maasikatega.
Kommentaarid (0)