Sõrnikud toortatrajahugaFoto: Jaan Heinmaa
Hommikusöögi retseptid
17. juuli 2017, 04:19

Sõrnikud toortatrajahuga

Maitsvad küpsetised suvehommikuks, tatrajahuga on need ka gluteenivabad ja tervisele head.

Kogus: neljale
Valmistusaeg: 20-40 min

Koostisosad
600 g Kohupiim
0.5 tk Värskelt pressitud sidruni mahl
4 spl Pruun roosuhkur
1 tl Vanillsuhkur
Sool
3 tk Suur muna
2.5 dl Toortatrajahu

Valmistamine
Sega omavahel kohupiim, sidrunist pressitud mahl ja suhkrud. Maitsesta näpuotsatäie soolaga. Lisa munad ja jahu. Sega ja jäta 15 minutiks seisma. Vormi tainast kotletid, paneeri neid mõlemalt poolt jahus ja küpseta võis, õlis või kookosrasvas kuldpruuniks. Serveeri marjade ja vahtrasiirupiga.