Räimevorm ehk räimed heas seltskonnas
Kogus: neljale
Valmistusaeg: kuni 20 min
Koostisosad
1.5 dl Veski Mati riivleib
1 peotäis Hakitud petersell
2 tk Hakitud küüslauguküüs
Riivitud sidrunikoor
200 g Poolitatud kirsstomatid
Värske tüümian
2 spl Kapparid
400 g Räimefilee
Sool
Must pipar
Oliiviõli
Serveerimiseks sidrunisektorid
Valmistamine
1. Piserda ahjuvorm oliiviõliga. Sega omavahel riivleib, hakitud petersell, küüslauk, sidrunikoor, sool ja pipar. Nirista segu sisse umbes 2 sl oliiviõli ning sega läbi.
2. Laota räimed ahjuvormi põhjale. Piserda oliiviõliga ja maitsesta soola-pipraga. Laota kaladele lisaks poolitatud kirsstomatid ja kapparid. Kõige peale puista riivleivasegu.
3. Küpseta 200-kraadises ahjus umbes 15 minutit, kuni riivleib on kuldne. Enne serveerimist piserda vorm veel sidrunimahlaga üle. Puista peale värsket tüümiani. Serveeri soojalt.
HEA TEADA!
Lisa roale fenkoliviile või kasuta räime asemel mõne teise valge kala fileed. Kui soovid külluslikumat maitset, lisa leivapurule veel ka riivitud juustu.
Kommentaarid (0)