Kogus: neljale
Valmistusaeg: kuni 20 min
10 minutit + 2 ööpäeva maitsestumiseks
Koostisosad
600 g Kurk
2 tk Küüslauguküüs
5 dl Külm vesi
1 spl Sool
2 spl Suhkur
0.5 dl Valgeveiniäädikas
5 tk Pipratera
0.5 tl Purustatud must pipar
1 dl Hakitud tillivars
1 tk Punase tšilli kaun
Valmistamine
1. Lõika pikk kurk kolmeks jupiks, jupid omakorda esmalt pikuti pooleks ja siis neljaks, väikesed kurgid lõika pikuti kaheksaks viiluks.
2. Koori küüslauguküüned, lõika otsad ära, lõika küüned 8 tükiks. Sega külma vette sool, suhkur, äädikas, purustatud pipar ja pipraterad. Sega nii palju, et sool ja suhkur lahustuvad.
3. Pane kurgid karpi, purki või kilekotti ja vala vedelik peale. Lisa viilutatud küüslauk, hakitud tillivarred ja paar viilu tšillit. Sule ja pane 2 ööpäevaks külmkappi.
Kommentaarid (0)