Aasia köök

Korea kurgisalat 

Pille Enden, 17. juuli 2017, 05:09
Korea kurgisalatFoto: Jaan Heinmaa
Idamaise hõnguga kurgisalat tundub natuke enamat kui lihtsalt kurgisalat. Kusjuures pikemalt seistes läheb maitse isegi paremaks.

Kogus: neljale

Koostisosad
600 g Väike kurk
2 spl Riisiäädikas
2 spl Seesamiõli
1 tl Sool
1 spl Pruun suhkur
Cayenne pipar
2 tk Rohelise sibula vars
4 tk Küüslauguküüs
2 spl Seesamiseemned
2 sl Sojakaste, gluteenivaba

Valmistamine
Koori kurgid ja viiluta õhukeselt. Sega sojakaste, äädikas, seesamiõli, sool, suhkur ja Cayenne’i pipar. Lisa kurk, õhukeselt viilutatud roheline sibul (nii roheline kui ka valge osa), purustatud küüslauk ja seesamiseemned. Sega läbi ja lase vähemalt 1 tund või kuni 2 päeva maitsestuda

TOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee