Kiudainerikkad toidud

Kurgi-sibula salat lõhega 

Pille Enden, 17. juuli 2017, 04:38
Kurgi-sibula salat lõhega Jaan Heinmaa
Lihtsas ja kiirelt valmivas salatis on kurk peategelane ja kala tema kaaslane. Suurepäraselt sobib ka kuumsuitsukala.

Kogus: neljale
Valmistusaeg: 20-40 min

Koostisosad
400 g Lõhe- või forellifilee
Sool
Must pipar
2 spl Laimimahl
2 spl Oliiviõli
2 tl Mesi
700 g Pikk kurk
2 tk Keskmine sibul
2 spl Väikesed kapparid
1 spl Hakitud till
75 g Rohelised salatilehed

Valmistamine
1. Kuumuta ahi 225 kraadini. Pane lõhefilee ahjuplaadile, maitsesta soola ja pipraga. Küpseta 8–10 minutit. Võta ahjust, tükelda kahvliga ja
lase jahtuda.
2. Sega laimimahl, oliiviõli ja mesi, maitsesta soola ja pipraga. Viiluta kurk ja sibulad, sega koos kapparitega kastme hulka. Tõsta peale lõhetükid ja raputa üle hakitud tilliga, serveeri koos salatilehtedega.

PÄEVATOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee