Kiudainerikkad toidud

Kondenspiimajäätis vaarikate ja valge šokolaadiga 

Pille Enden, 10. juuli 2017, 03:36
Kondenspiimajäätis vaarikate ja valge šokolaadigaFoto: Jaan Heinmaa
See väga lihtsalt valmiv jäätis ei vaja külmudes isegi segamist!

Kogus: kuuele
Valmistusaeg: üle 60 min
15 minutit + 4–5 tundi sügavkülmas

Koostisosad
400 g Vaarikad
6 dl Rõõsk koor 35%
1 tl Vanilliekstrakt
190 g Suhkruga kondenspiim
50 g Valge šokolaad

Valmistamine
1. Püreeri 250 g vaarikaid ja hõõru läbi sõela. Pane vahukoor ja vanilliekstrakt kaussi ja vahusta tugevaks vahuks.
2. Haki šokolaad. Sega vahukoore hulka kondenspiim, vaarikapüree ja hakitud šokolaad. Tõsta laia põhjaga nõusse ja pane peale terved vaarikad.
3. Sega veidi läbi ja aseta vähemalt 4–5 tunniks sügavkülma.

TOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee