Eton MessFoto: Hele-Mai Alamaa
Nädala kook
3. juuli 2017, 04:21

Eton Mess

Seda desserti on eesti keeles ka Etoni segadikuks kutsutud. Ega see nii vale polegi – imeline magusroog koosneb taldrikule kuhjatud maasikatest, beseeküpsistest ja vahukoorest. Suvine ja mõnus!

Kogus: neljale

Koostisosad
2 dl Rõõsk koor 35%
2 spl Suhkur
250 g Maasikad
50 g Beseeküpsised
Soovi korral mündi- või sidrunmelissilehed

Valmistamine
1. Vahusta koor suhkruga pehmeks vahuks. Puhasta maasikad ning lõika väiksemateks tükkideks. Vajaduse korral murra ka beseeküpsised väiksemaks.
2. Tõsta suurde kaussi või magustoidupokaalidesse kihiti vahukoort, maasikaid ja beseeküpsised ning serveeri. Soovi korral kaunista mündi- või sidrunmelissilehtedega.