Nädala kook

Eton Mess 

Pille Petersoo, 3. juuli 2017 04:21
Eton MessFoto: Hele-Mai Alamaa
Seda desserti on eesti keeles ka Etoni segadikuks kutsutud. Ega see nii vale polegi – imeline magusroog koosneb taldrikule kuhjatud maasikatest, beseeküpsistest ja vahukoorest. Suvine ja mõnus!

Kogus: neljale

Koostisosad
2 dl Rõõsk koor 35%
2 spl Suhkur
250 g Maasikad
50 g Beseeküpsised
Soovi korral mündi- või sidrunmelissilehed

Valmistamine
1. Vahusta koor suhkruga pehmeks vahuks. Puhasta maasikad ning lõika väiksemateks tükkideks. Vajaduse korral murra ka beseeküpsised väiksemaks.
2. Tõsta suurde kaussi või magustoidupokaalidesse kihiti vahukoort, maasikaid ja beseeküpsised ning serveeri. Soovi korral kaunista mündi- või sidrunmelissilehtedega.

Samal teemal

15.12.2020
SÖÖN END PAREMAKS 14 | Manona Paris: juba paar piparkoogikest on rahuldust pakkuvad ja rohkem polegi vaja
21.12.2019
Jõulusegadus