Grillitud suvikõrvitsad parmesaniga
Kogus: neljale
Koostisosad
2 tk Keskmine suvikõrvits
0.5 dl Hea oliiviõli
1 peotäis Hakitud värske tüümian või pune
3 tk Küüslauguküüs
Sool
Must pipar
50 g Peale riivitud parmesan
Valmistamine
1. Lõika suvikõrvitsad pikuti viiludeks, tõsta kaussi. Sega õli purustatud küüslaugu, soola, pipra ja ürtidega ning kalla suvikõrvitsaviiludele. Lase neil marinaadis 15 minutit seista ja pööra mitu korda, et kõik küljed saaksid marinaadiga kokku.
2. Küpseta kuumal grillil 4–5 minutit mõlemalt poolt ehk kuni viilud on meeldivalt pruunikad. Laota grillitud suvikõrvits vaagnale, nirista peale veel head oliiviõli ja puista üle riivitud parmesaniga.
Kommentaarid (0)