Kalatoitude retseptid

Tuunikalasalatiga võileib 

Kristel Vokk, 3. juuli 2017, 05:03
Tuunikalasalatiga võileibFoto: Kristel Vokk
Tuunikala on üks väärtuslik kalaliik, mis sisaldab rikkalikult nii valku kui ka oomega-3-rasvhappeid, lisaks veel organismile vajalikku seleeni ja muid toitaineid. Selline võileib on kiire abimees, kui salat on eelnevalt valmis tehtud ja söögivahe hakkab pikaks venima.

Kogus: kahele
Valmistusaeg: kuni 20 min

Koostisosad
1 tk Muna
70 g Tuunikala vees
10 g Punanae sibul
60 g Paprika või tomat
10 g Toorjuust
Lehtsalat
4 tk Täisteraleivaviil või tatragalett

Valmistamine
1. Keeda muna umbes 5 minutit.
2. Tükelda sibul ja paprika (või tomat).
3. Lisa hakitud köögiviljadele tuunikala, toorjuust ja hakitud muna ning sega ühtlaseks.
4. Tõsta leivale või tatragaletile salatilehed ja tuunikalasegu.