Kiudainerikkad toidud

Kreeka jogurt kuuma mündise marjakastmega 

Pille Enden, 26. juuni 2017, 03:15
Kreeka jogurt kuuma mustikavaarikakastmega Jaan Heinmaa
Kreeka jogurtiga saab väga hõlpsalt maitsva magustoidu. Kuum marjakaste külma kreemise jogurti juurde valmib üsna kiiresti.

Kogus: neljale
Valmistusaeg: kuni 20 min

Koostisosad
2 dl Mustikad
2 dl Vaarikad
1.5 dl Vesi
0.75 dl Suhkur
2 spl Värskelt pressitud sidruni mahl
1 spl Või
2 spl Hakitud mündilehed
6 dl Kreeka jogurt

Valmistamine
1. Pane kastrulisse mustikad, vaarikad, vesi, suhkur ja sidrunimahl. Kuumuta keemiseni, alanda kuumust ja lase 8–10 minutiga paksemaks podiseda.
2. Võta pliidilt ja sega hulka või ning peeneks hakitud mündilehed. Jaga jogurt pokaalidesse või kaussidesse. Serveeri kuuma kastmega.

PÄEVATOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee