Kolumnid

Suvine purgimaius maasikatega 

Lia Virkus, 19. juuni 2017, 03:34
Suvine purgimaius maasikategaFoto: Jaan Heinmaa
15 minutiga saad valmis maitsvad magustoiduportsud, mida on mugav kaanetatud purkides õue kaasa võtta. Hoia serveerimiseni külmas!

Kogus: viiele
Valmistusaeg: kuni 20 min

Koostisosad
150 g Digestivküpsised
2 dl Rõõsk koor 35%
600 g Kohupiimapasta
200 g Kondenspiim
200 g Värsked maasikad
2 tk Banaan
Kaunistuseks värsked maasikad ja küpsisepuru

Valmistamine
1. Purusta küpsised näppude vahel. Vahusta koor. Sega kondenspiim ja kohupiim omavahel, seejärel tõsta vahustatud koorega segamini.
Vajuta maasikad ja banaan kahvliga peeneks või tükelda.
2. Tõsta purkide põhja pooled küpsistest, sellele pool maasika-banaanisegust ja pool kohupiimavahust. Korda kihte ning kaunista maasikate ja vähese küpsisepuruga. Pane kaaned peale ja tõsta serveerimiseni külma!