Kiudainerikkad toidud

Grillitud bataat ja peet imelise fetakastmega 

Lia Virkus, 19. juuni 2017, 03:01
Grillitud bataat ja peet imelise fetakastmega Jaan Heinmaa
Grillitud maguskartulid ja peedid koos fetakastmega on kiire ja suurepärane maitseelamus. Seda on lihtne valmistada ka suuremale seltskonnale – siis grilli peeti-bataati fooliumist grillialusel. Tervislik lisaks kõigele!

Kogus: viiele
Valmistusaeg: kuni 20 min

Koostisosad
2 tk Bataat
2 tk Peet
Sool
Oliiviõli
Värske rosmariin
FETAKASTE
150 g Fetajuust
1 tk Väike punane sibul
3 spl Külmpressitud oliiviõli
1 spl Värske tüümian

Valmistamine
1. Sega fetajuust kastmeks imepeeneks hakitud sibula, õli ja tüümianiga.
Jäta ootele.
2. Pese koorimata bataadid-peedid hoolikalt ja lõika koos koorega 0,5 cm paksusteks viiludeks. Vala veidi õli kaussi ning maitsesta soola ja tükeldatud rosmariiniga. Veereta bataadi-peediviile maitsestatud õlis või määri pintsliga. Lao otse grillile või fooliumist grillialusele või kui rooga kehva ilmaga toas valmistad, siis küpsetuspaberiga kaetud ahjuplaadile. Küpseta grillil (või ahjus 200 kraadi juures u 25 minutit).

PÄEVATOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee