Kiudainerikkad toidud

Kihiline purgisalat 

Laura Strandberg, 12. juuni 2017, 04:21
Kihiline purgisalatFoto: Laura Strandberg
Purgisalat on värviline, tervislik ja maitsev ning sisaldab rohkelt valku. Soovi korral võid selle eelmisel päeval valmis teha.

Kogus: neljale
Valmistusaeg: 20-40 min

Koostisosad
200 g Kikerherned
200 g Brokoliõisikud
200 g Keedetud kinoa
160 g Mais
160 g Herned
160 g Viigimarjaviilud või riivitud porgand
120 g Röstitud kõrvitsaseemned
120 g Riivitud parmesan
100 g Spinat
KASTE
50 ml Oliiviõli
2 spl Punaveiniäädikas
2 tk Purustatud küüslauguküüs
Jahvatatud meresool

Valmistamine
1. Sega kastmeks kokku kõik selle koostisosad.
2. Tõsta salati komponendid purki järgmiselt: pane igasse purki veidi kastet, sinna peale laota kihiti kikerherned, brokoliõisikud, kinoa, mais, herned, porgand, seemned, parmesan ja spinat.
3. Enne söömist võid purki raputada!
Hea teada!
Ükskõik millist purgisalatit sa teed, alusta salati purki panemist kastmest. Seejärel tõsta purki veerikkad köögiviljad ja üles jäta kuivemad koostisosad.
Soovitus!
Kinoa asemel kasuta keedetud kruupe, tähepastat või kuskussi. 

TOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee