Küpsetised

Pisikesed suvikõrvitsa-juustuvahvlid 

Anett Treial, 5. juuni 2017, 03:26
Pisikesed suvikõrvitsa-juustuvahvlidFoto: Mai Grepp

Koostisosad
2 tk Keskmine suvikõrvits
1 tk Muna
75 ml Piim
25 g Riivitud parmesan
60 g Nisujahu
Sool
Must pipar
Õli

Valmistamine
20 tk
1. Riivi suvikõrvitsad koos koorega, sega hulka näpuotsatäis soola ja pane umbes 30 minutiks sõelale nõrguma.
2. Pigista suvikõrvitsast kätega välja nii palju vett, kui vähegi saad. Kuivata kõrvits köögirätiku või majapidamispaberiga.Pane vahvlimasin sooja.
3. Sega suures kausis kokku muna, piim japarmesan.
4. Väikses kausis sega kokku jahu ningnäpuotsatäis soola ja pipart.
5. Vala väikese kausi sisu suurde kaussi ja sega, kuni mass on ühtlane. Lisa ka riivitud suvikõrvits.
6. Pintselda vahvlimasina mõlemad pooled õliga ja aseta suvikõrvitsasegu teelusikaga vahvlimasina keskele. Suru masina peale, et segu valguks laiali.
7. Küpseta 1–2 minutit (seni, kuni vahvlid on kuldpruunid). Keera vahvlid kiiresti rulli ja lase jahtuda, et need muutuksid krõbedaks.

TOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee