Värske arbuusi-sidrunheinajookFoto: Hellapoliisi OY
5. juuni 2017, 02:43
Värske arbuusi-sidrunheinajook
Sidrunhein on suurepärane jookide värskendaja, mida vajad vaid natuke. Sidrunheina võid sügavkülmutada kas peeneks hakituna või tervete vartena. Kasuta alati, kui soovid värsket maitsenüanssi.
Kogus: kahele
Valmistusaeg: kuni 20 min
Koostisosad
300 g Arbuus
0.5 tl Vanillipulber
2 tl Mesi
1 tk Sidrunheina vars
Valmistamine
Lõika arbuusi koor ära, eemalda seemned ja tükelda viljaliha. Pane kannmikserisse ning lisa vanillipulber ja mesi. Lõika sidrunheina valgest varrest väike tükk ja pressi lõikelaual noaseljaga puruks. Pane purustatud sidrunhein kannu ja töötle kõik vahuseks joogiks. Proovi maitset. Vala klaasi ja naudi.
Kommentaarid (0)