Värske arbuusi-sidrunheinajookFoto: Hellapoliisi OY
Kiudainerikkad toidud
5. juuni 2017, 02:43

Värske arbuusi-sidrunheinajook

Sidrunhein on suurepärane jookide värskendaja, mida vajad vaid natuke. Sidrunheina võid sügavkülmutada kas peeneks hakituna või tervete vartena. Kasuta alati, kui soovid värsket maitsenüanssi.

Kogus: kahele
Valmistusaeg: kuni 20 min

Koostisosad
300 g Arbuus
0.5 tl Vanillipulber
2 tl Mesi
1 tk Sidrunheina vars

Valmistamine
Lõika arbuusi koor ära, eemalda seemned ja tükelda viljaliha. Pane kannmikserisse ning lisa vanillipulber ja mesi. Lõika sidrunheina valgest varrest väike tükk ja pressi lõikelaual noaseljaga puruks. Pane purustatud sidrunhein kannu ja töötle kõik vahuseks joogiks. Proovi maitset. Vala klaasi ja naudi.