Nädala kook

Rabarberi-maasikanaps 

Pille Enden, 5. juuni 2017, 04:59
Rabarberi-maasikanapsFoto: Jaan Heinmaa
Kodune naps on peale rabarberi ja maasika saanud veidi maitselisa ka apelsinist ja ingverist. Sobib segujookide valmistamiseks või jääga serveerimiseks.

Koostisosad
400 g Rabarber
10 tk Keskmine maasikas
4 dl Suhkur
2 tk Õhuke ingveriviil
2 tk Apelsiniviil
1 l Viin

Valmistamine
1,5 l
1. Pane kõik komponendid kaanega purki ja jäta 3–4 nädalaks jahedasse kohta seisma. Loksuta esimestel päevadel 2−3 korda päevas, et suhkur lahustuks.
2. Kurna läbi tiheda sõela ja villi pudelitesse. Serveeri jääga või kasuta kokteilides.

TOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee