
Kogus: neljale
Valmistusaeg: 20-40 min
Koostisosad
6 tk Lehtpeedivars
Oliiviõli
20 g Riivitud parmesan
600 g Kanamaks
3 tk Rabarberivars
4 spl Pruun suhkur
4 spl Palsamiäädikas
Sool
Must pipar
Serveerimiseks mõned maasikad
MÄDARÕIKAKREEM
3 spl Kreeka jogurt
2 spl Mädarõigas
1 tl Dijoni sinep
Sool
Must pipar
Valmistamine
1. Sega kreemiks jogurt, mädarõigas ja sinep, maitsesta soola ja pipraga. Pane külmkappi maitsestuma.
2. Pese lehtpeedil lehed, rebi need laiemateks ribadeks ja pane mõneks minutiks keeva vette pehmenema. Tõsta vahukulbiga välja ja nõruta. Nirista peale oliiviõli, soola, pipart ja riivitud parmesani.
3. Pruunista kuumal pannil õlis maks (3–4 minutit kummaltki poolt), maitsesta soola ja pipraga. Ära üle kuumuta! Tõsta pannilt ja hoia soojas.
4. Lisa pannile veel 1 sl õli, väikesteks kuubikuteks lõigatud rabarberid, pruun suhkur, palsamiäädikas, sool ja pipar. Prae mõned minutid. Pane lehed taldrikule, tõsta peale maks, mädarõikakreem ja rabarberid ning nirista üle nendest eraldunud mahlaga.
Kommentaarid (0)