Kiudainerikkad toidud

Lillkapsapüreesupp punaste läätsedega 

Kristel Vokk, 5. juuni 2017, 04:32
Lillkapsapüreesupp Kristel Vokk
Lillkapsas on ideaalne toiduaine sellele, kes soovib pakkuda oma kehale parimat. Lillkapsas on rohkelt erinevaid organismile vajalikke vitamiine ja mineraalaineid, samuti ka valku ja kiudaineid, viimased aitavad ära hoida kõhukinnisuse, vähendavad kolesterooli hulka ja tasandavad veresuhkru taseme järske kõikumisi. Rohkesti on lillkapsas folaate, mis kannavad hoolt vere punaliblede moodustamise ja nende töövõime eest.

Kogus: kahele
Valmistusaeg: kuni 20 min

Koostisosad
240 g Lillkapsas
40 g Punased läätsed
10 g Puljongipulber
4.5 dl Vesi
1 dl Kookospiim
SERVEERIMISEKS
2 spl Seemensegu
2 viilu Täisteraleib

Valmistamine
1. Loputa läätsed korralikult puhtaks. Murra lillkapsas õisikuteks.
2. Pane lillkapsas ja läätsed puljongipulbri ja veega keema. Keeda 10 minutit. Siis püreesta ja lisa kookospiim.
3. Serveeri seemnesegu ja soovi korral täisteraleivaga. Viimasel juhul siis tea, et leib sisaldab gluteeni.

PÄEVATOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee