Linnuliha retseptid

Kodune kanakarri 

Monika Kelle, 29. mai 2017, 02:34
Kodune kanakarri Hanna Odras
Toit, mis ruulib kõigis vanusegruppides.

Koostisosad
2 tk Kanafilee
4 tk Suituspeekoni viil
Rapsiõli
1 tl Tšillimaitseaine
1 tl Karri
0.5 tl Kurkum
0.5 tl Paprikapulber
1 tk Tomat
30 g Beebispinat
Kuum köögiviljapuljong
1 pk Kohvikoor
Sool
Must pipar
Petersell või koriander
2 tl Tärklis, soovi korral paksendamiseks

Valmistamine
1. Tükelda kanafilee ja peekon ning küpseta neid kõrgete äärtega pannil õlis, kuni kana on värvi muutnud. Maitsesta soola ja pipraga ning lisa kõik ülejäänud maitseained. Kuumuta korraks läbi. Keera pliit keskmisele kuumusele, lisa roale tükeldatud tomat ja beebispinat, sega läbi. Vala koostisainetele nii palju köögiviljapuljongit, et kõik oleks kaetud. Jäta riisi keetmise ajaks (basmatiriis, 10 minutit) madalale kuumusele podisema.
2. Kui riis hakkab valmis saama, lisa roale koore-tärklisesegu ja kuumuta korraks läbi. Kontrolli maitsestust. Riputa kastmele hakitud peterselli või koriandrit.

PÄEVATOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee