Tomatipestoga täidetud räimefileedFoto: Andra Kalda
Kalatoitude retseptid
29. mai 2017, 05:07

Tomatipestoga täidetud räimefileed

Kui olla üdini aus, siis maitsevad räimed kõige paremini, kui nende vahel on peremees Jaani enda valmistatud päikesekuivatet tomatitest pesto. Aga kui teil pole mahti seda meie juurde ostma tulla, siis valige poeletilt mõni meelepärane. Ning kindlasti tuleks lisaks varuda üks pehme sai, millega kogu imemaitsev kaste kätte saada.

Kogus: neljale
Valmistusaeg: kuni 20 min

Koostisosad
10 tk Räimefilee sööja kohta
Või
400 ml Rõõsk koor 35%
Sool
Must pipar
2 dl Pesto

Valmistamine
1. Määri filee sisekülg õhukeselt pestoga ja kata teise fileega.
2. Siis pruunista paarikaupa kokku pakitud fileesid mõlemalt poolt kergelt sulavõi sees. Vala peale südamest vahukoort, nii et räimekesed on sellega kaetud.
3. Lase tasasel tulel minutit 5 podiseda. Soovi korral maitsesta kastet pisut soola ja pipraga.