Idu-köögiviljapadaFoto: Jaan Heinmaa
Kiudainerikkad toidud
22. mai 2017, 02:47

Idu-köögiviljapada

Kogus: neljale
Valmistusaeg: 20-40 min

Koostisosad
2 tk Sibul
2 spl Õli
1 tk Punane tšillikaun
1 tk Suur baklažaan
Kurkum
Garam masala
1 tl Koriandripulber
4 tk Tomat
150 g Idud
Värskalt pressitud laimi- või sidrunimahl
Sool
Suhkur

Valmistamine
1. Koori ja haki sibulad, poolita tšillikaun, eemalda seemned ja haki. Koori baklažaan ja lõika väikesteks kuubikuteks.
2. Kuumuta õli kastruli põhjas, lisa sibul ja kuumuta 4–5 minutit. Lisa tšilli ja maitseained ning kuumuta läbi. Lisa baklažaan ja prae 5 minutit. Tükelda tomatid, lisa pannile koos suhkruga ja hauta 2 minutit.
3. Lisa idud, natuke vett, kata kastrul kaanega ja hauta 15 minutit. Maitsesta laimi- või sidrunimahla ja soolaga. Serveeri lameleiva, nuudlite või riisiga.