Koostisosad
3 tk Kanafilee
Serveerimiseks roheline
2 tk Mahlane apeslin
2 Noored porgandid
Seemnesegu ja India pühklid
Sool
Must pipar
MARINAAD
2 tk Küüslauguküüs
1 spl Mesi
1 spl Sidrunimahl
1 spl Oliiviõli
Petersell
Valmistamine
1. Võta kana külmkapist välja toatemperatuurile. Haki küüslauk ja petersell, sega ülejäänud marinaadiainetega ja mässi kana marinaadi.
2. Nüüd tegutse nii, kuidas aega on — kas kohe tuli grillile alla või jäta kana veidikeseks tõmbama. Kui annad kanale kuuma, lisa ka soola-pipart.
3. Rebi roheline taldrikule. Puhasta apelsinid kelmetest, aseta taldrikule. Noored porgandid kraabi pisut puhtamaks ja prae pannil, suuremad lükka ahju. Maitsesta soolaga.
4. Seemneid ja pähkleid rösti kuival pannil. Serveeri rooga kohe, ladudes kõik muud ained taldrikutele rohelisele lisaks.
Kommentaarid (0)