Kiudainerikkad toidud

Rohelised aedoad, maasikad ja lõhe 

Hele-Mai Alamaa, 29. mai 2017, 03:15
Võib ju lihtsalt praetud lõhe lauale panna. Aga võib selle toreda kala ka veidike “lille lüüa”.

Koostisosad
200 g Rohelised aedoad
600 g Lõhefilee
Jääsalat
1 peotäis Maasikad
1 peotäis Kirsstomatid
Sool
Must pipar
Sidrun
SOOVI KORRAL KASTMEKS
1 spl Teraline sinep
1 spl Sidrunimahl
3 spl Oliiviõli
Mesi või suhkur

Valmistamine
1. Lõika ubadel sabad maha. Auruta või keeda neid pisut – kindlasti nii, et krõmps olek ja ilus roheline värv alles jääks. Maitsesta lõhe soolapipra ja sidrunimahlaga, prae kala pannil kiirelt mõlemalt poolt.
2. Rebi jääsalat tükkideks, poolita maasikad ja tomatid. Murenda kuum kala ja sega kõik kokku. Soovi korral nirista kastmega üle. Nii hea!

PÄEVATOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee