Linnuliha retseptid

Soe kanasalat 

Hele-Mai Alamaa, 29. mai 2017, 04:43
Soe kanasalat Hele-Mai Alamaa
Veel üks “prae poole” salat, praekartulite pisut tervislikum vend

Koostisosad
2 tk Kanafilee
4 tk Keedetud kartul
2 peotäit Tumedad viinamarjad
2 peotäit Kirsstomatid
Maitseroheline: karulauk, petersell, võid ka naati ja nõgest võtta
Sool
Must pipar
Värskelt pressitud sidruni mahl
Praadimiseks õli
ÜKS HEA KASTE
2 spl Majonees
1 dl Hapukoor
2 spl Teraline sinep
Sool
Värskelt pressitud sidrunimhl
Soovi korral kapparid

Valmistamine
1. Lõika kanafileed ribadeks ja kartulid sektoriteks. Pane kaks panni korraga tulele. Ühel prae kartul, maitsesta soola-pipraga.
2. Teisel prae kiirelt kanaribad, maitsesta soola-pipra kõrval sidrunimahlaga. Kartulile lisa praadides ka suur peotäis hakitud maitserohelist.
3. Poolita tomatid. Sega kokku kaste. Aseta kõik salatiained vaagnale või otse igaühe taldrikule. Viimasena lisa viinamarjad.
4. Kastet nirista sööma hakates jupikaupa. Küll on hea! Viinamarjad ja roheline teevad sellest toidust hoopis millegi muu kui kanaga praetud kartuli. Lapsed nokivad huviga.

PÄEVATOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee