Kiudainerikkad toidud

Imelised oad 

Hele-Mai Alamaa, 29. mai 2017, 04:23
Imelised oad Hele-Mai Alamaa
Ma ei tea kedagi, kes teaks kedagi, kes ei sööks Türgi ube. Lapsed ja mehed ja kõik, kes rohelisest muidu väga ei hooli.

Koostisosad
400 g Türgi oad
300 g Kirsstomatid
2 tk Küüslauguküüs
Sool
Must pipar
Praadimiseks oliiviõli
2 peotäit Serveerimiseks rukola ja parmesan

Valmistamine
1. Sellesse salatisse sobivad noored ja peenikesed hõrgud oad. Lõika neil sabad ära ja viska oad pannile koos õli ja puhastatud- tükeldatud küüslauguga. Kui oad on veidi vanemad ja puisemad, tuleb sul neid enne pisut keeta või aurutada.
2. Keeruta ubadele veskist meresoola peale. Lisa pannile kirsstomatid. Prae natuke, kõrbema ära midagi lase, kuigi tuli võiks olla üsna vinge. Kui vaja, maitsesta veel soola-pipraga.
3. Aseta kaussi peoga rukolat ja kalla oad peale. Mingit kastet pole vaja. Maitsestunud õli ja tomatitest immitsev mahl nõrguvad ka rohelisele. Serveeri parmesanilaastudega kas kohe kuumalt või juba jahtunult.

PÄEVATOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee