Linnuliha retseptid

Kana-riisisupp 

Mari-Liis Ilover, 15. mai 2017, 04:28
Kana-riisisupp Mari-Liis Ilover
Külmkapis on eelmisest õhtusöögist kana ja riisi? Suurepärane! Keeda neist kodune ja toitev kana-riisisupp. Kui kasutad külmutatud brokolit, pole seda eelnevalt tarvis sulatada – lisa otse pakist potti.

Kogus: neljale
Valmistusaeg: 20-40 min

Koostisosad
1 tk Porgand
1 tk Sibul
Või
1 l Kanapuljong
1 peotäis Värsked või külmutatud brokoliõisikud
150 g Küpsetatud kanatükid
100 g Keedetud riis
Maitseroheline
Sool

Valmistamine
1. Tükelda porgand, haki sibul. Kuumuta pannil või ning prae porgandit ja sibulat selles madalal kuumusel ja aeg-ajalt segades, kuni kuumus on neist läbi käinud ja sibul läbipaistev.
2. Kuumuta puljong potis keemiseni ja vala sisse panni sisu. Keeda 5–7 minutit. Lisa ka brokoli, kana ja riis ning keeda veel umbes 10 minutit. Maitse ja vajadusel lisa soola. Puista sisse veel maitserohelist, eriti hästi passib kanasupi sisse petersell.

PÄEVATOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee