Kinoa, feta ja granaatõuna salat
Kogus: neljale
Valmistusaeg: 20-40 min
Koostisosad
300 g Kinoa
1 tk Punane sibul
85 g Rosinad
0.5 tk Granaatõun
1 dl Hakitud koriandri-, lehtpeterselli- ja mündilehed
2 spl Sidrunimahl
2 pl Oliiviõli
1 tl Mesi
Sool
Must pipar
200 g Fetajuust
85 g Röstitud seedermänniseemned
Valmistamine
1. Keeda kinoa vastavalt pakil olevale õpetusele, nõruta ja määri näiteks ahjuplaadile jahtuma ja kuivama.
2. Jahtunud kinoa hulka sega hakitud sibul, rosinad, granaatõunaseemned ja hakitud ürdilehed. Sega sidrunimahl, oliiviõli ja mesi, maitsesta soola ja pipraga. Tõsta salat vaagnale ja raputa peale juustukuubikud ning seedermänniseemned.
Kommentaarid (0)