Prantsuse köök

Üleküpsetatud jäätis 

Eva-Maria Liiv, 8. mai 2017, 03:04
Üleküpsetatud jäätisFoto: Hele-Mai Alamaa
Üllatus-üllatus, lauale tuleb uhke kook, mis tegelikult on hoopis... jäätis! Lihtsalt pisut pidulikumas kuues.

Koostisosad
1 l Jäätis
6 tk Munavalge
250 g Suhkur
Soovi korral erinevad marjad

Valmistamine
1. Vahusta munavalged suhkruga kõvaks läikivaks vahuks. Kuumuta ahi 220 kraadini ja kata ahjuplaat küpsetuspaberiga.
2. Pane jäätis paberile ning kata munavahuga nii, et mitte kuskile ei jää ainsatki pilu, kust kuumus jäätisele ligi pääseks. Soovi korral võid jäätise ka mitmeks tükiks
lõigata ja kõik tükid eraldi katta.
3. Jäätise ja munavahu vahele võid üllatuseks marju peita. Küpseta, kuni kate on pealt kuldne.

TOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee