Küpsetised

Rabarberi-aprikoosi pirukas 

Eva-Maria Liiv, 8. mai 2017, 05:35
Rabarberi-aprikoosi pirukas Hele-Mai Alamaa
Mõnus pirukas rabarberi ja aprikoosidega. Või muude marjade-puuviljadega. Tee pirukaid just nii palju, kui seltskond jaksab kohe nahka pista!

Koostisosad
Lehttainas
Rabarber
Aprikoosid
Suhkur ja kaneel
Sulavõi

Valmistamine
1. Sulata lehttainas ja lõika sellest meelepärased tükid. Pintselda sulavõiga. Koori ja tükelda rabarberid, puhasta aprikoosid kividest ja viiluta. Kata viljadega tainatükid, raputa üle suhkru ja kaneeliga.
2. Määri ääred munaga ja lase 10 minutit kerkida. Kuumuta ahi 200 kraadini ning küpseta 15–20 minutit, kuni tainas on kuldne.

PÄEVATOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee