Itaalia köök

Ricotta-pallid 

Eva-Maria Liiv, 8. mai 2017, 04:29
Ricotta-pallidFoto: Hele-Mai Alamaa
Justkui lapsepõlvemaalt pärit pallikesed maitsevad eriti hästi kohe pärast valmistamist.

Koostisosad
500 g Ricotta
200 g Nisujahu
60 g Suhkur
2 tl Küpsetuspulber
1 tk Värskelt pressitud sidruni mahl
2 tk Muna
Sool
Frittimiseks päevalilleõli
Peale tuhksuhkur

Valmistamine
1. Sega suures kausis jahu, küpsetuspulber, suhkur ja sool. Vahusta teises kausis ricotta, munad ja sidrunimahl ühtlaseks, sega kuivainetega kokku.
2. Kuumuta paksupõhjalises potis õli ja hakka sinna lusikaga tainapallikesi tõstma. Friti neid 3–4 minutit, kuni pallid on kohevad, kuldsed ja tõusevad pinnale. Tõsta vahukulbiga majapidamispaberile nõrguma. Libista uued lusikatäied tainast küpsema ja tee kõik pallid valmis. Jahuta pisut ja raputa siis üle tuhksuhkruga.

TOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee