Jalopenoga marineeritud räimed
Kogus: kuuele
Valmistusaeg: üle 60 min
Koostisosad
1 kg Värsked räimed
Sool
3 tk Muna
Nisujahu
Oliiviõli
MARINAAD
1 l Vesi
1 tk Õhukeselt viilutatud porgand
1 tk Õhukeselt viilutatud sibul
1.5 spl Meresool
3.5 spl Suhkur
2 spl Äädikas 30%
3 tk Viilutatud jalopenokaun
10 tk Kergelt uhmerdatud vürtsitera
10 tk Pipratera
8 tk Kergelt uhmerdatud kadakamari
8 tk Nelgitera
4 tk Loorberileht
Valmistamine
1. Puhasta räimed, loputa külma veega, nõruta ja aseta kaussi. Raputa peale pisut soola ja lase tunnike seista.
2. Keeda marinaadi tasasel tulel 5–6 minutit.
3. Paneeri räimi munas ja jahus. Prae oliiviõlis kuldpruuniks ja tõsta marinaadi. Lase jahtuda ja võid juba mekutada. Uuel päeval on veel paremad.
Kommentaarid (0)