Kurgisupp jogurtilisandiga
Kogus: neljale
Valmistusaeg: kuni 20 min
+ (soovitatavalt) 1 tund külmas
Koostisosad
600 g Värske kurk
2 spl Värske hakitud till
1 tk Roheline paprika
2 dl Mullidega mineraalvesi
1 tk Väike sibul
6 spl Valge palsamiäädikas
1 tl Sool
0.5 tl Purustatud piprasegu
JOGURTILISAND
1.5 dl Paks maitsestamata jogurt
1 tk Küüslauguküüs
1 peotäis Värske till
1 tl Suhkur
1 spl Värskelt pressitud sidrunimahl
Valmistamine
Tükelda kurgid ja paprika. Lisa kõik ülejäänud ained ja töötle nuimikseriga ühtlaseks seguks. Tõsta supp lisandi valmistamise ajaks külmkappi.
JOGURTILISAND
Purusta küüslauk ja haki till. Sega kõik koostisosad kokku. Serveerimisel jaga lisandit võrdselt igale portsjonile.
Kommentaarid (0)