Pasta singi ja basiilikugaFoto: Britt Paju
Taimetoidu retseptid
1. mai 2017, 03:30

Pasta (riisinuudlid) singi ja basiilikuga

Kogus: ühele
Valmistusaeg: kuni 20 min

Koostisosad
35 g Riisinuudlid
2 tk Kirsstomat
0.25 tk Paprika
35 g Keedu- või suitsusink
0.25 g Valge või punane sibul
1 tk Keskmine šampinjon
1 tl Rafineeritud kookosrasv
Sool
1 spl Rõõsk koor 35%
25 g Riivitud juust
Värsked basiilikuled
Värsked basiilikulehed
Tomat serveerimiseks

Valmistamine
1. Keeda riisinuudleid soolaga maitsestatud vees 6–8 minutit. Kurna ja loputa leige veega ning sega hulka 0,5 tl kookosrasva.
2. Tükelda sink, köögiviljad ja šampinjon ning prae pannil kookosrasvas 2–3 minutit keskmisel kuumusel. Maitsesta soola ja pipraga. Keera kuumus maha ning lisa vahukoor, basiilik ja riisinuudlid, sega hoolikalt läbi. Serveeri riivitud juustu ja värske tomatiga.
HEA TEADA!
Riisinuudlid koosnevad enamasti vaid ühest komponendist, muud pastasordid aga üldjuhul mitte. Lihtsam toit teeb söögitegemise kergemaks, ka on selline roog kehasõbralikum.