Kogus: kümnele
Valmistusaeg: üle 60 min
45 minutit + üle öö külmas + 1 tund sügavkülmas
Koostisosad
PÕHI
100 g Tume šokolaad
1 dl Rõõsk koor 35%
3 spl Mandlilaastud
KATE
400 g Toasoe toorjuust
175 g Tume toor-roosuhkur
225 g Tume šokolaad
0.5 dl Kange kuum kohvi
3 dl Rõõsk koor 35%
Kaunistamiseks tume kakaopulber
Valmistamine
1. Põhja jaoks sulata šokolaaditükid vesivannil. Kuumuta vahukoor potis keemiseni ja lisa sulanud šokolaadile. Sega seni, kuni saad ühtlase sileda segu. Sega juurde ka sõrmede vahel veidi peenemaks muljutud mandlilaastud. Määri segu küpsetuspaberiga kaetud 22 cm koogivormi põhja.
2. Täidise valmistamiseks vahusta toorjuust suhkruga (jälgi, et suhkrutükke sisse ei jääks). Sulata šokolaad vesivannil ja lisa toorjuustusegu hulka. Sega juurde ka kuum kohv. Vahusta koor tugevaks vahuks ja lisa segades toorjuustu-kooresegule. Vala täidis vormi ja lase külmkapis järgmise päevani taheneda.
3. Tund enne koogi serveerimist tõsta see sügavkülma, seejärel puista koogile kakaopulbrit ja lõika maius tükkideks.
Kommentaarid (0)